ΕΜΕΙΣ

 

H Εταιρία μας
Η D & M TELEMARKETING PCL ιδρύθηκε το 1994, είναι ευρέως γνωστή ως TELEMARKETING και θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της τηλεμπορίας και αφορά πωλήσεις προϊόντων που είναι πρωτότυπα στο είδος τους και τα αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα.  
 
Η προώθηση των προιόντων γίνεται με την προβολή τηλεοπτικών διαφημίσεων που παράγονται ειδικά για την τηλεμπορία. Η εταιρία θεωρείται πρωτοπόρος στην αγορά της Κύπρου γιατί καθιέρωσε και ανέπτυξε στην Κύπρο την αρχή της εξαποστάσεως αγοράς, η οποία στις αρχές του 1990 βρισκόταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η αρχή της εξαποστάσεως αγοράς και ειδικότερα της τηλεμπορίας εδράζεται στο σκεπτικό ότι ενώ ο καταναλωτής βρίσκεται στο σπίτι του, να ενημερώνεται σε βάθος για μια σειρά προϊόντων, μέσω τηλεοπτικών προγραμμάτων τηλεμπορίας, προσφέροντας στον καταναλωτή το πλεονέκτημα να δώσει παραγγελία από τηλεφώνου και να του παραδοθεί το προϊόν στο σπίτι του.
 
Η εταιρία έδωσε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη και εδραίωση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή για τα προϊόντα που του προσφέρει. Η στιγμή της παράδοσης σηματοδοτεί για την εταιρία την ώρα ευθύνης για την αξιοπιστία των προϊόντων που προσφέρει.  
 
Η εταιρία μετατράπηκε στις 2 Αυγούστου 2000 σε Δημόσια Εταιρία και από τις 3 Ιουλίου 2001 οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.
 
Η D&M TELEMARKETITN PCL συνεργάζεται με πέντε τηλεοπτικά κανάλια παγκύπριας εμβέλειας προβάλλοντας μέσω των εν λόγω καναλιών, διαφημιστικά spots. 
 
Μέσω του μηχανισμού προώθησης των προϊόντων ο καταναλωτής μπορεί να δώσει την παραγγελία του μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας ή όσοι έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και την επιθυμία να γνωρίσουν από κοντά την Telemarketing, να επισκεφθούν ένα από τα 6 αποκλειστικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλες τις πόλεις.
 
Η εταιρία έχει τον δικό της μηχανισμό διανομής σε κάθε μεγάλη περιοχή, με υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι του αγοραστή. Επίσης τηρεί στοιχειοθετημένο αρχείο 30,000 περίπου πελατών.
 
Εκτός από την τηλεμπορία οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την προώθηση εξειδικευμένων προϊόντων. Επίσης προωθεί τις πωλήσεις μέσω καταλόγων, ένθετων σε περιοδικά, ή / και διανομή τους σε προκαθορισμένες περιοχές από σπίτι σε σπίτι και με αλληλογραφία.
 
Ο κύριος μέτοχος της D & M TELEMARKETING PCL είναι η LUMIERE LTD (κατέχει το 52% των μετοχών). 
 
Η TELEMARKETING αναγνωρίζεται από τους περισσότερους αξιόλογους προμηθευτές στην βιομηχανία της τηλεαγοράς, ως μια εταιρία που βρίσκεται ανάμεσα στις πλέον επαγγελματικές και επιτυχημένες εταιρίες τηλεμπορίας στον κόσμο.

 

ARGON 227
ARGON 227

POWER TRAINER PRO

POWER TRAINER PRO
Τιμή: €45.90 power trainner pro POWER TRAINER PRO

BERG FERRARI FXX RACER (AF)

BERG FERRARI FXX RACER (AF)
Τιμή: €599.00 BergToys BERG FERRARI FXX RACER (AF)

TABLE VALET

TABLE VALET
Τιμή: €35.90 TABLE VALET